onsdag 18 juli 2012

USA 2012 Del 1 - New York & Nashville

31 mars drog hela familjen på en välförtjänt semester. Givetvis blev det USA. Den här gången under cirka 3 veckor. Kommer skriva och visa lite bilder här i bloggen och börjar med del 1 av resan, New York och Nashville.

Del 2: Lynchburg & Memphis
Del 3: New Orleans
Del 4: Panama City
Del 5: Orlando
Del 6: Clearwater, Fort Myers & Treasure Island

Vi startade med 4 dagar i New York, denna fantastiska storstad!

Kung Vito strosar runt i the Big Apple
I New York hann vi bland annat med att se Mama Mia på Times Square...åka ända upp i Empire State Building...besöka och beröras av Ground Zero...shoppa loss i Chinatown...åka "yellow-cab" till barnens stora förtjusning...glida runt i en sightseeing-buss och givetvis ÄTA massvis!

Efter vistelsen i NY satte vi oss på planet och flög mot Nashville, Tennessee med mellanlandning i Chicago. Väl framme i Nashville hämtade vi först ut vår hyrbil, vi tog en svart och familjen Kjellsson som reste med oss tog en likadan fast vit.

Cowboy-Vito stylar framför vrålåket...
Nashville var en skön stad...vi började givetvis med ett studiebesök i Bridgestone Arena där Nashville Predators lirar NHL-hockey innan vi frossade i allehanda boots/hatt-butiker. Det blev även ett bejublat besök på Wild Horse Saloon där vi dansade line-dance. Och givetvis åt vi massvis med underbar BBQ-mat, ribs, stekar, sandwiches osv osv.


Uppträde i Wild Horse Saloon
Efter det gick jag upp och drog ett par låtar
Wild Horse Saloon sett från andra våningen

Downtown Nashville
I Nashville stannade vi 4 nätter innan vi satte oss i bilen och rattade söderut i Tenneessee mot Lynchburg där ett besök på Jack Daniels destilleri stod på agendan. Men det sparar jag till nästa del...

Vid ratten, Vito




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar