fredag 30 december 2011

Cause I'm a Grillslinger yes I am!

BBQ!


Denna underbara företeelse som samlat all Världens män runt ett gemensamt intresse under 10,000-talsår, redan på Hedenhös tid så fungerade barbeque-piten som en lugn och skön tillflyktsort för stressade stenåldermäns som ville få en stund för sig själva, utan tjat från frugan och kunna diskutera sånt som är viktigt här i Världen, typ hockey och BBQ!

Allt eftersom så har det kommit fler och fler nyttoprylar, den senaste jag upptäckte är en app till Ipaden med tillhörande trådlös termometer, måste ha! Man kan följa temperaturstatistik till exempel...

http://www.youtube.com/watch?v=0QcFvsJt0iQ
http://www.smartasaker.se/igrill-termometer.html

Nästa underbara uppfinning är Grillslinger, ett grill-anpassat verktygsbälte, ingen man är komplett utan detta!

http://www.youtube.com/watch?v=sxWUAP8An7A
http://www.smartasaker.se/grillslinger.html

Båda dessa underbara saker finns att handla på Smartasaker.

Inget BBQ-kök är komplett utan en BBQ Bible från en av Mästarna, köps enklast hos Grillhouse där jag förövrigt inhandlar det mesta i sås, rub och krydd-väg, dvs allt jag inte tar hem från USA-resorna.

Ett annat bra ställe för shopping är Crossbrands,  här finns nog också mina 2 nästa BBQ inköp i form av en 67 tums Weber och en riktig BBQ Smoker.

I mitt nästa BBQ-inlägg kommer jag dela med mig av mina egna recept för god indirekt BBQ och även lägga upp lite bilder på allt som döljer sig i Wito's BBQ Bod.

På återseende (Vi i Vito är utbytt mot ett W för att hylla Kungarnas grill Weber)

Vid Webern, Wito

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar