fredag 6 januari 2012

Vito tippar omgång 2 av Allettan S

Dags för omgång 2 och det på självaste Trettondagen.

Nu är jag ju ingen mästertippare precis :) men man gör så gott man kan.

Mariestad - Kristianstad
Mariestad vann borta mot Skövde i onsdags och är säkerligen stärkta av den segern samtidigt som Kristianstad nollades hemma mot Steelers. Jag tror KIK är grymt sugna på att låta den förlusten gå ut över Mariestad och de förlorar nog inte 2 matcher i rad.
Tips: 2-3




Vita Hästen - Vimmerby
Är Vimmerby så dåliga som första matchen visade eller är KHK så bra, eller är det en kombination? Tror i vilket fall som helst inte att de har en suck mot VH borta.
Tips: 6-2



Karlskrona - Skövde
Någon knapp är det så klart inte fråga om men KHK vann komfortabelt borta mot Vimmerby i runda 1 och kommer inte ha några större bekymmer hemma mot Skövde, eller? KHK har äl inte spelat sitt bästa spel hemma under säsongen som gått och jag tror det blir lite nervöst under matchen men att de till slut står som segrare.
Tips: 4-2


Steelers - Kallinge/Ronneby
Likt KIK är nog Krif sugna på att ta sin första 3-poängare i Allettan men Steelers såg oerhört stabila ut i onsdags. Tror det blir en stentuff derbymatch och ovisst in i det sista men till slut avgörs det hela genom att Steelers förfogar över bättre avslutare. Kan vi bara behålla det jobbet vi gjorde i onsdags och inte börja dutta för mycket med pucken mot ett vilt forecheckande Krif så löser det sig.
Tips: 3-2


För egen del så blir det ingen match eftersom jag jobbar, ingen helgdag för oss dansk-anställda med andra ord, men kanske hinner inom en liiiten runda.

Steelers, make me proud!


Vid pennan, Vito

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar