lördag 15 oktober 2011

Förlust och och fortsatt serieledning för Steelers

4-1 vann Kristianstad med i matchen mot Stolta Steelers och det var en rättvis seger även om vi hängde med i lite mer än en period

Själv anlände jag redan kvart i sex till hallen och då var det inte möjligt att komma in, dock såg jag Pompom innanför glaset gå och mumsa på en hamburgare så allt var som vanligt

Väl inne morsade jag på tränarparet och bytte några ord med Pompom och Rolle innan det var dags att bänka sig på min plats

Steelers gjorde 0-1 och stod emot Kristianstads smått frenetiska forechecking hela första perioden och i inledningen av andra men ett par felfattade beslut från oss gjorde att KIK kunde vända till 2-1

I den tredje perioden ökade KIK på till 3-1 och spelade stundtals imponerande bra, Steelers tog ut målvakten men då kunde KIK sätta 4-1 i tom kasse efter det största offside-läget jag sett på år och dar, 2 KIK-spelare var djupt nere i vår försvarszon när en av deras spelare från mittzon la pucken i mål, de 2 spelarna var fortfarande på väg ut ur vår zon när goalhornet ljöd, men det var inte där vi förlorade matchen

KIK var starkare och tyngre i den här matchen och vinner rättvist, vi tar nya tag och kommer tillbaka, serieledningen är fortfarande intakt och vi kommer även fortsättningsvis vara ett jagat villebråd

Jens Svensson i KIK är stundtals en gudabenådad spelare, dock sjönk han flera pinnhål på Vito-skalan efter sitt korkade uttal i sin spelarblogg

Ny match imorgon mot Helsingborg borta, hoppas de tillresta fansen, spelarbussen, spelarnas omklädningsrum samt spelarna själva slipper nya illdåd från "moppe-ligan" som brukar ligga och lura i buskaget utanför. Ibland går de i hallen med nerdragna rånaluvor och ibland lånar de mobiler och pengar från bortalagets omklädningsrum, klåpare är vad de är